Image Image Image Image Image


© Copyright 2013 | Fenixthuy
 

Scroll to Top

To Top

Projectes

CREU ROJA JOVENTUT CREU ROJA JOVENTUT CREU ROJA JOVENTUT CREU ROJA JOVENTUT CREU ROJA JOVENTUT

On 21, Jan 2013 | In | By Fenixthuy

CREU ROJA JOVENTUT

→ Disseny, maquetació i il·lustració llibrets

Creu Roja Joventut Catalunya (CRJ) és una associació que fonamenta la participació en programes d’hàbits saludables, igualtat entre gènere, desenvolupament mediambiental, etc. en els joves, impulsant la vida associativa i el treball en equip. L’associació funciona, en gran mesura, gràcies a la tasca que realitzen els voluntaris que, avui dia, ja en són més de 6.000.

Aquesta associació promou els valors de diàleg i de compromís social mitjançant diferents programes d’activitats que permeten del compromís social mitjançant les diferents accions per millorar la qualitat de vida dels sectors més vulnerables.

Creu roja joventut aposta fortament en educació. Els pilars bàsics en els quals s’organitzen són educació per la salut, la pau i els drets humans… Amb una gran avantatge i és que tots els projectes de Creu Roja Joventut són dissenyats per els voluntaris garantint doncs, una vinculació més efectiva i directe amb les tasques a desenvolupar i oferint una major qualitat en les activitats que realitzen.